Voor
Ceviche van zeebaars met sinaasappel en jalapeños | |
Tataki van zalm met ponzu vinaigrette en radijs | |
Okonomiyaki vegetarische Japanse omelet | |
Wonton gevuld met kool en saus van groene curry | |
Cecina dun gesneden runderham met paprika en roomkaas | |
Eendenbout gekonfijt en geplukt op brioche met kers |
Hoofd
Dorade op de huid gebakken met wilde rijst en zilte groenten | |
Rogvleugel met mierikswortel crème en spinazie bereidingen | |
Schnitzel van aubergine met tomaat en ajo blanco | |
Risotto met verschillende bereidingen van bloemkool | |
Diamanthaas met aardappel mousseline, gepofte ui en peperjus | |
Procureur zacht gegaard met mais op verschillende manieren |
Na
Groene appel met kokos en een creme van matcha thee | |
Bosbes met yoghurt en een beetje viool | |
Bananoffee glaasje met banaan, room en karamel | |
Wentelteefje van croissant met boerenroomijs en pistache | |
Chocolade brownie met marshmellow en chocoladesaus | |
Kaasplankje in samen werking met De Kaaswereld |
Menu
Wagenaars proeverij 5 gerechten € 44,- 6 gerechten € 53,- A La Carte Voorgerechten € 16,- Hoofdgerechten € 28,- Nagerechten € 13,- |