Voor
Zeebaars rauw gemarineerd met yoghurt en dragon | |
Zalm lauw warm met aardappel, augurk en crème fraîche | |
Paddo pangang een vega twist op de Chinese klassieker | |
Tartelette met pastinaak en schuim van oude kaas van Rotteveel | |
Rosbief van Hollandse rund met chimichurri, mais en tomaat | |
Char siu gelakt varkensvlees met een bosui pannenkoekje |
Hoofd
Pieterman filet op de huid gebakken met brioche, kappertjes en ansjovis | |
Kabeljauw met linzen crème, gepikkelde mosterd en Beurre Blanc saus | |
Aubergine gepoft met gebrande bosui en dukkah | |
Agnolotti gevulde pasta met ricotta, pistache en pompoen | |
Polderhoen zacht gegaard met aardpeer en gevogelte jus | |
Hertenrug filet samen met aardappel, boerenkool en rode port saus |
Na
Mango en passievrucht met merengue en een beetje koffie | |
Speculaas samen met frisse yoghurt en braam structuren | |
Bloedsinaasappel met hazelnoot en gebrande witte chocolade | |
Wentelteefje van croissant met boerenroomijs en karamelsaus | |
Brownie rocky road met pretzel, s’mores en stracciatella ijs | |
Kaasplankje met appelstroop, druiven en krokant brood |
Menu
Wagenaars proeverij 5 gerechten € 40,- 6 gerechten € 48,- A La Carte Voorgerechten €15,- Hoofdgerechten €25,- Nagerechten €12,- |