Diner

Voor

Zeebaars
rauw gemarineerd met yoghurt en dragon 
Zalm
lauw warm met aardappel, augurk en crème fraîche 
Paddo pangang
een vega twist op de Chinese klassieker
Tartelette
met pastinaak en schuim van oude kaas van Rotteveel
Rosbief
van Hollandse rund met chimichurri, mais en tomaat
Char siu
gelakt varkensvlees met een bosui pannenkoekje

Hoofd

Pieterman filet
op de huid gebakken met brioche, kappertjes en ansjovis
Kabeljauw
met linzen crème, gepikkelde mosterd en Beurre Blanc saus
Aubergine
gepoft met gebrande bosui en dukkah
Agnolotti
gevulde pasta met ricotta, pistache en pompoen 
Polderhoen
zacht gegaard met aardpeer en gevogelte jus 
Hertenrug filet 
samen met aardappel, boerenkool en rode port saus

Na

Mango
en passievrucht met merengue en een beetje koffie
Speculaas
samen met frisse yoghurt en braam structuren
Bloedsinaasappel
met hazelnoot en gebrande witte chocolade
Wentelteefje
van croissant met boerenroomijs en karamelsaus
Brownie rocky road
met pretzel, s’mores en stracciatella ijs
Kaasplankje
met appelstroop, druiven en krokant brood

Menu

Wagenaars proeverij
5 gerechten € 40,-
6 gerechten € 48,-

A La Carte
Voorgerechten €15,-
Hoofdgerechten €25,-
Nagerechten €12,-