Diner

-
Voor
-
Dorade
tataki stijl met frisse yoghurt en komkommer - 14
-
Gamba
in krokante kataifi, met zoete aardappelcompote en baharat - 15
-
Knolselderij
gegaard in zoutkorst, met een crème van bonen en zure rode uitjes - 13
-
Bloemkool
krokant op Koreaanse wijze met sesam en sinaasappel - 12
-
Lamsrollade
dun gesneden met doperwt en basilicum pistou en quinoa - 15
-
Spare rib
samen met verschillende bereidingen van mais - 14
-
-
Hoofd
-
Kabeljauw
krokant gefrituurd met radijsjes en kokos curry saus - 23
-
Snoekbaars
op de huid gebakken met oesterzwam en saus met dashi - 24
-
Rode biet
met gepofte aubergine, pompoenpitten en sherry vinaigrette - 20
-
Pasta fregola
á la risotto met Parmezaanse kaas en zeekraal - 21
-
Polderhoen
met pastinaak, zilverui en romige dragon-kippenjus - 24
-
Sukade steak
met gekonfijte kriel, gebrande prei en beurre de Paris - 25
-
-
Na
-
Aardbeien
en citroen samen met maanzaad cake - 10
-
Ananas
van de grill, met een beetje koffie en yoghurtijs - 10
-
Tartelette
gevuld met vanille, rabarber en framboos - 10
-
Wentelteefje
van suikerbrood met karamel en boerenroomijs - 10
-
Bloempotje
gevuld met zoute karamel, duindoornbes en pure chocolade ijs - 10
-
Kaas
met appelstroop, druiven en brood - 13
-
-
Menu
-
De Proeverij
5 of 6 kleine gerechten van de kaart (voor, hoofd & na) - 40/48
-
-
Eigen IJs
-
In Wagenaars IJsfabriek wordt Eigen IJs gemaakt van boerenmelk
Karamel zeezout, Pistache, Mango, Citroen, Oreo, Witte Chocolade, Yoghurt amarena, Aardbeien en veel meer smaken....
-
- Reserveren
-
Ontbijt bij Wagenaar! Elke laatste zondag van de maand
-
Wagenaar maakt EIGEN IJS
- Volg Wagenaar!